Tribalion trka sa preprekama na Zlatiboru

VIDEO K9: U subotu će na Torniku na Zlatiboru, biti organizovan jubilarni deseti Tribalion, trka sa preprekama, za sve ljubitelje sporta, avanture i netaknute prirode.

0
62

Jubilarna 10. Tribalion trka sa preprekama koja ove jeseni simbolično nosi naziv “Prigrli tradiciju“ biće održana u subotu, 23. septembra, na Torniku na Zlatiboru.

Staza kojom će trčati preko 2.000 učesnika obuhvata najlepše prirodne predele Tornika – šume, jezero, livade i formirane staze. Cilj je završiti trku, pomeriti svoje granice i izaći iz zone komfora.

Trka je organizovana uz pomoć Opštine Čajetina, a pored trke za odrasle biće organizovana i besplatna trka za decu uzrasta od 2 do 10 godine dužine 600 metara.

Prijave će se vršiti na licu mesta u podnožju Tornik staze sa početkom u 8h, a sama dečija trka otvoriće jubilarni Tribalion sa početkom u 8.30h.

Rekreativci i profesionalci, svih starosnih doba na Tribalion trci mogu učestvovati i sa svojim kućnim ljubimcima, a bez obzira da li nastupaju samostalno ili u timu, biće im dozvoljeno pomaganje pri prelasku prepreka jer je reč o modernom vojnom poligonu koji budi timski duh i podršku.

Trka je inače dobila naziv po Tribalima, starom ratničkom plemenu koje je živelo na našim prostorima još pre nove ere.

FOTO/ Opština Čajetina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.