Treći svetski rat je počeo

5572

Kenneth O’ Keefe je ratni veteran američke vojske koji objašnjava tko stoji iza krvavog pira u Parizu i sve o američkom predsjedniku Baraku Obami, te kako zapravo počinje treći svjetski rat.

Kenneth je optužio Ameriku, Izrael i Veliku Britaniju da su najveći svjetski teroristi, a da je Obama samo marioneta u rukama moćnih banaka koje uništavaju države širom svijeta.

On je također rekao kako se nada da će se američki generali i vojnici pobuniti i da neće sudjelovati u svjetskom masakru koji sprovodi njihova vlada i da su zbog toga u strahu. Naravno da ima jako puno američkih vojnika koji su protiv rata u Siriji, ali nemaju drugog izbora jer tako zarađuju svoje plaće jer i oni imaju svoje obitelji za koje se morjau brinuti.

Dakle, sve se apsolutno vrti oko novca i tu do izražaja dolaze veliki bankari poput Rothschilda, Rockefellera, Goldberga, Warburga i dr. koji na većoj razini manipuliraju politikom jer je politika direktno zavisna o njihovom novcu, a vojnicima preko političara kroz domoljublje, a sve radi vlastitog profita. Postavlja se jedno logično pitanje, zašto ti moćnici, političari i huškači ne pošalju svoje sinove, kćeri i unučadi u taj isti rat koji toliko zagovaraju? Evo odgovora na to pitanje od koga drugog, nego od najvećeg manipulatora, Henry Kissingera:

Ovim javnim priznanjem Kenneth je stavio i svoj život u opasnost jer je javno prozvao svjetske vladare i masone, a oni su poznati po tome što uklanjaju svakoga tko ih pokušava inkriminirati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.