Treća Srbija: Sprečen fizički napad na Parovića

Treća Srbija je saopštila noćas da je neposredno pre noćašnjeg uključenja uživo u Vesti B92, izvršen pokušaj napada na predsednika stranke Miroslava Parovića.

348

U saopštenju za javnost Treća Srbija navodi da su, u trenutku kada se na ulici u centru Novog Sada Parović spremao za uključenje u TV duel sa Srđom Popovićem, osnivačem Centra za nenasilne društvene promene “CANVAS”, dve nepoznate osobe muškog pola prišle Paroviću, prvo ga verbalno napale, a zatim pokušale da isprovociraju fizički sukob.

Događaju su prisustvovali novinari i kamere televizije, tako da u stranci pretpostavljaju da postoje i snimci ovog napada. U Trećoj Srbiji napominju da je javnost u utorak upozorena od strane Parovića i Treće Srbije da se u Srbiji sprema scenario koji bi trebao da napravi ozbiljnu bezbednosnu destabilizaciju zemlje, a kao glavni čovek u ovom scenariju navodi se Popović, “poznat po učešću u rušenju država širom sveta, pa i u Srbiji 5.oktobra”.

U stranci kažu da se incident završio bez većih posledica, a da je Parović još jednom nedvosmisleno potvrdio i izneo činjenice o “planu za državni udar i nemire koji bi trebalo da krenu iz Novog Sada i ispred zgrade Naftne industrije Srbije”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.