Topli radijatori Novosađana

VIDEO K9: Grejna sezona u Novom Sadu protiče bez problema, saopšteno je iz gradske toplane koja je danas počela i radove na izgradnji vrelovodnog priljučka u ulici Bele njive.

0
36

Stanje u Novosadskoj toplani je redovno i ovo preduzeće nesmetano isporučuje toplotnu energiju svojim korisnicima, navode u ovom gradskom preduzeću.

U gradu su aktuelni i radovi Novosadske toplane na više lokacija. Pre dva dana počeli su izgradnju vrelovodnog priključka za objekat na broju 32 u Radničkoj ulici, podsetila je Ivana Stnimirović, PR JKP Novosadska toplana.

U završnoj fazi su i radovi na još jednoj od faza toplifikacije Salajke, u delu Ulice Branka Radičevića.

S obzirom da ovi radovi nemaju uticaja na grejanje tokom grejne sezone, oni se, po potrebi obavljaju tokom čitave godine, naglasila je Stanimirović. Ona je pozvala sve korisnike Novosadske toplane da im se obrate ukoliko imaju bilo kakvu reklamaciju na kvalitet usluge Novosadske toplane, kao i ukoliko imaju problem sa vazduhom u kućnim instalacijama i slično.

Radnici Novosadske toplane ovog četvrtka su počeli i sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Bele njive 15 zbog čega je u zoni radova obustavljen saobraćaj, a od broja 23 do raskrsnice sa Ulicom Đorđa Rajkovića ukinuta parking mesta i uveden dvosmeran saobraćaj. Ova izmena režima saobraćaja će trajati do 20. decembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.