Topli domovi tokom epidemije

VIDEO K9: Novosadsk toplana nema problema u isporuci toplotnu energiju svojim korisnicima, a temperature u objektima su i znatno više od optimalnih 20 stepeni za koje Toplana garantuje, kažu u ovom preduzeću.

0
28

Svih šest toplotnih izvora u sistemu daljinskog grejanja Novosadske toplane, kako kažu u ovom preduzeću, nesmetano radi i isporučuje toplotnu energiju za zagrevanje, odnosno za održavanje optimalnih temperatra u objetima priključenih na njihov sistem.

Optimalna temperatura koju potrošačima garantuje Novosadska toplana iznosi 20 stepeni sa odstupanjem od jednog stepena, iako su, prema rečima Ivane Stanimirovićeve, temperature i znatno više u svim objektima.

Radovi u grejnoj sezoni podrazumevaju izgradnju vrelovodnih priključaka koja ne remeti isporuku toplotne energije pa mogu da se izvode tokom cele godine.

Stanimirović je podsetila da je, u slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve informacije, kao i podnošenje reklamacija na kvalitet isporuke toplotne energije, korisnici se mogu obratiti Korisničkom centru Novosadske toplane pozivanjem brojeva 423-712, 420-853 i 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

Prostorije Korisničkog centra, u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, otvorene su radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.