Toplana otvorila korisnički centar

VIDEO K9: U skladu sa ukinutim vanrednim stanjem u Srbiji, Korisnički centar JKP Novosadske toplane od danas je ponovo otvoren, uz poštovanje propisanih mera.

0
27

Korisnički centar JKP „Novosadska toplana“ za prijem korisnika ponovo je otvoren u prostorijama Odseka za odnose sa potrošačima, u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 sati. Poseta Korisničkom centru moguća je uz obavezno poštovanje svih propisanih mera.

Iz Toplane apeluje na korisnike da ne dolaze bez preke potrebe u Korisnički centar, već da za sva pitanja, nedoumice, sugestije ili reklamacije na kvalitet rada Novosadske toplane pozovu brojeve telefona 423-712, 420-853 i 0800-100-021. Linije su otvorene svakog dana od 6 do 22 časa.

Vreme je toplije, pa se u skladu sa spoljnom temperaturom isporučuje se potrebna količina toplotne enrgije za održavanje optimalnih temperaura u objektima priključenim na sistem Novosadske toplane, a grejna sezona trajaće do 15. maja.

Takođe otvoren je i šalter Pisarnice Novosadske toplane, radnom danima od 7 do 15, a korisnici mogu na šalteru da ostave pisanu poštu jer je i dalje zabranjen ulazak u prostorije Pisarnice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.