Toplana greje do 15. maja

VIDEO K9: Iako je sa današnjim danom okončana grejna sezona u Srbiji, radijatori korisnika Novosadske toplane biće topli do 15. maja.

0
307

Početak i kraj grejne sezone u Novom Sadu regulisan je Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom iz toplifikacionih sistema Grada Novog Sada i, u skladu sa tim, grejna sezona je produžena do 15. maja, kažu u Novosadskoj toplani i dodaju da će Toplana nastavljati do tog datuma da isporučuje toplotnu energiju sve dok je temperatura izmerena u 21 čas iznosi 12 stepeni ili manje.

U ovom trenutku Novosadska toplana ne obavlja radove u gradu, pošto su svi planirani do sada i završeni, a novi radovi na remontu i revitalizaciji tehničkog sistema u okviru građevinske sezone, počinje odmah po završetku grejne sezone, od 15. maja. Ovi radovi su obavezni jer predstavljaju pripremu za sledeću grejnu sezonu.

U Novosadskoj toplani apeluju na korisnike da što pre provere kućne instalacije i prijave kvarove kako bi svi bili spremni za novu grejnu sezonu.

Nova grejna sezona počeće 1. oktobra, a ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali, može početi i ranije od 15. septembra, pa bi svi radovi morali da budu gotovi do 1. septembra kako bi Novosadska toplana na vreme počela sa punjenjem kućnih instalacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.