Toplana greje bez problema

VIDEO K9: Grejna sezona u Novom Sadu protiče bez problema, kažu u Novosadskoj toplani, koja svojim korisnicima toplotnu energiju isporučuje u skladu sa spoljnom temperaturom.

0
14

Za sada nema bojazni da će sugrađanima koji su korisnici Novosadske toplane biti hladno u njihovim domovima jer, kako kažu u ovom javno komunalnom preduzeću, za sada u radu nemaju nikakvih problema.

Svih šest toplotnih izvora nesmetano isporučuju potrebnu količinu toplotne energije za zagrevanje, odnosno za održavanje prijatnih i optimalnih temperatura u objektima priključenim na ovaj sisitem.

Optimalne temperature u objektima iznose 20 stepeni sa odstupanjem od 1 stepena, naglasila je Ivana Stanimirović, PR Novosadske toplane.

Ako neko ipak uoči probleme sa grejanjem, kvar može da prijavi lično u Korisničkom centru Novosadske toplane u ulici Vladimirima Nikolića broj 1, koji je tokom grejne sezone otvoren radnim danima od 7 do 20 i subotom od 7 do 15 časova. a takođe, korisnici kvar mogu prijaviti i putem telefona svakim danom od 6 do 22 časova na 423-712, 420-853 и 0800-100-021.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.