TONS očekuje više turista za doček u odnosu na prošlu godinu

VIDEO K9: Turistička organizacija Novog Sada ove godine proglašena je za najbolju turističku organizaciju u izboru uglednog časopisa Yu travel revija kao i od strane medija. Ono što je trenutno aktuelno u TONS-u je priprema novogodišnjih praznika.

0
820

Nagrada koju je Turistička organizacija Novog Sada dobila rezultat je napornog rada, ali i razvoja privrednog turizma u gradu, kažu u TONS-u.

Trenutno su u toku i poslednje pripreme pred proslavu novogodišnjih i božićnih praznika.

“Veoma se radujemo tradiconionalnom dočeku Nove godine koji će biti organizovan na četiri lokacije, na Trgu slobode, u Dunavskom parku u okviru Ledene šume, zatim, Studiju M i Trgu Republike. Za svakog će biti upriličen određen program. Na Trgu Republike će nastupati novosadski bendovi, u Ledenoj šumi će biti upriličen zabavni program za najmlađe, u Studiju M elektronska muzika, a na Trgu slobode Zdravko Čolić, a pre njega novosadski Big bend”, rekla je Danijela Jokanović iz Turističke organizacije Novog Sada.

Upravo ovako bogat novogodišnji program, kako je istakla, iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, a najveći broj njih dolazi iz zemalja regiona, iz Hrvatske, Crne Gore, BiH, Makedonije.

“Ove godine mogu da se pohvalim, što smo dobili informacije od hotelijera, da najviše turista dolazi iz Slovenije i Bugarske, tako da je za nas veoma važan region, a tome je doprinela i kampanja koju sprovodi TONS na društvenim mrežama i putem medija, bilborda, tako da očekujemo da će najviše turista ove godine biti iz regiona”, navela je Jokanović.

Novi Sad turistima ima šta da pokaže, a poslednje dve titule koje su stigle posebno obogaćuju turističku ponudu grada. Osim toga, Jokanović podseća da je Novi Sad na listi TOP-10 gradova koje treba posetiti u Evropi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.