Naslovna EMISIJE Test poznavanja grada za taksiste

Test poznavanja grada za taksiste

VIDEO K9: Jedan od uslova kojeće budući taksisti morati da ispune kako bi se u Novom Sadu mogli baviti tom delatnošću je i položen ispit poznavanja grada. Ispit će biti održan 13. i 15. decembra, saopštila je Komisija za polaganje ispita o poznavanju Grada Novog Sada.

6732

Komisija za polaganje ispita o poznavanju Grada Novog Sada i o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz obavestila je kandidate da će pismeni deo ispita o poznavanju Grada Novog Sada i o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz, biti održan 13. decembra ove godine, a usmeni deo ispita 15. decembra u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina broj 2 u Novom Sadu, sa početkom u 15,00 časova.

Obeveštenje i obrasce prijava za polaganje ispita o poznavanju Grada Novog Sada i o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz, kandidati mogu preuzeti na portirnici u zgradi Skupštine Grada Novog Sada.

Prijave za ispit podnose se sekretaru Komisije, u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, u Ulici Žarka Zrenjanina broj 2, u Novom Sadu, na II spratu, u kancelariji 40, u vremenu od 12,00 do 13,00 časova.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.