Tesla, medicina i svest

VIDEO K9: Genijalnost Nikole Tesle i danas je inspiracija, kako naučnicima, tako i onima koji tragaju za duhovnim odgovorima na univerzalna ljudska pitanja o značaju ljudskog života i njegovoj ulozi u svetu.

0
47

Zbog veličine genijalnosti, značaja otrića i određenog vela misterije koja je pratila njegov život i rad, mnogi su dela Nikole Tesle pratili sa stanovišta ezoterije i teorija koje delimično ili nikako ne priznaje zvanična nauka.

Tragajući za odgovorima na pitanja o životu i smrti, bolestima i isceljenju, inspiraciju u Teslinim dostignućima pronašao je i autor knjige “Bog Um Svest – Teslina medicina svešću”, Savo Zekić, koji smatra da su Teslini tehnički izumi i njegova duhovnost nerazdvojivi.

Početnu inspiraciju za ovakav pristup delu Nikole Tesle Zekić je dobio čitajući odgovor velikog naučnika na ogrovor jedne francuske novinarke 1939. godine koja ga je pitala iz kojih je knjiga učio i saznavao.

Informativna medicina Nikole Tesle, koju je Zekić pronalazio u svojim istraživanjima i sabrao u svojoj knjizi, bila je, kako je rekao, skrivana od javnosti.

U odgovoru na pitanje čime to sve čovek raspolaže, Zekić je zaključio citatom Nikole Tesle da “čovek raspolaže sa zastražujućom božanskom energijom kreativne sile koja uvodi u egzistenciju sve stvari i pojave “.


POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.