Tepić: Nema znakova ekonomskog napretka

VIDEO K9: Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je da prema svim ekonomskim pokazateljima u našoj zemlji nema nikakvog napretka.

0
101

Stranka slobode i pravde navela je da je iznošenjem neistinitih ocena o stanju srpske ekonomije, Međunarodni monetarni fond postao saučesnik u uništavanju Srbije.

Stranka je navela da u Srbiji “sedam godina nije započeta nijedna sistemska reforma” koja bi unapredila život građana i upitala je Misiju MMF-a koje je to ključne reforme Srbija sprovela.

Koji ralozi navode MMF da hvali navodne uspehe vlasti u poslednjih nekoliko godina, glasilo je pitanje koje smo uputili potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić.

Stranka slobode i pravde je u nedavnom saopštenju navela da se mora prestati i sa “ponižavajućom pričom o jeftinoj radnoj snazi” i da ne postoje “ekonomski razlozi za tako nisku minimalnu platu radnika u Srbiji, kada je zemlje u okruženju značajno povećavaju”.

Po navodima stranke, “opravdanje ministra Siniše Malog da strani investitori ne vole takve šokove, nema uporište, jer su privredni rast i strane direktne investicije u susednim zemljama koje su povećale minimalnu platu, veći nego u Srbiji‚‚. (Prilog KTV Zrenjanin)

VIDEO/ YouTube

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.