TENT: Uništeno preko 200 kg droge

VIDEO K9: U Termoelektrani Nikola Tesla danas je uništeno preko 200 kilograma zaplenjenjenih narkotika. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, tom prilokom je poručio da će policija nastaviti intenzivnu borbu protiv narkotrafikinga.

0
660

Policija je u poslednje tri godine zaplenila oko deset tona narkotika, rekao je ministar policije.

Prema njegovim rečima, prediviđeno je uništavanje pet tona droge, koje će se sukcesivno obavljati u narednih pet, šest meseci, imajući u vidu da postoji ograničenje u pogledu količine koja može biti uništena po satu.

Ministar je precizirao da je danas uništeno najviše marihuane, oko 40.000 različitih tableta, desetak kilograma heriona i manja količina kokaina. Stefanović je istakao da je za uspešno suzbijanje trgovine narkotivcima za Ministarstvo unutrašnjih poslova značajna dobra saradnja sa tužilaštvom i drugi bezbednosnim službama.

Uništavanje narkotika obavljeno je uz prisustvo tužilaštva, sudija, ljudi iz Elektroprivrede Srbije i Komisije Vlade Republike Srbije za praćenje postupka uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, koja je zadužene da ovaj proces prođe potpuno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.