Tender za radove oko novog parka

VIDEO K9: Lokalna uprava je raspisala javni tender za izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom oko budućeg, novog novosadskog parka planiranog između Novog naselja i Nove Detelinare.

0
68

Raspisan je javni tender za izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom oko novog parka  na Novom naselju i obližnjeg bloka za stanovanje koji je još uvek u izgradnji.

Vrednost javne nabavke je blizu 135 miliona dinara. Kako je navedeno u tenderu, planirana je izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, javne rasvete, saobraćajnice, parkinga i biciklističkih i pešačkih staza.

Uz sam novi park će od behatona biti izgrađena 282 parking mesta i četiri za invalide, zatim uz ivicu parka pešačka staza širine 3 metra i dužine skoro 900 metara, a uz pešačku stazu u Ulici Radomira Radujkova – Raše predviđena je biciklistička staza od asfalta široka 2 i dužine 118 metara.

U produžetku budućeg parka, u okviru komunalnog opremanja planiranog novog stambenog bloka na Novom naselju, biće izgrađene saobraćajnice sa pratećim parking mestima.

Rok za dostavljanje ponuda za radove je 18. novembar.

Radovi na novom parku, podsetimo, prekinuti su prošle zime i njihov nastavak planiran je sledeće godine, a tender za II fazu radova još nije raspisan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.