Temerinski most neuređen za bicikliste

VIDEO K9: Biciklisti u Novom Sadu već duže vreme imaju problem sa prelaskom preko Temerinskog mosta. Staza na mostu je, kako su se požalili našoj redakciji, neuređena i nebezbedna, dok kretanje po magistrali zajedno sa ostalim motornim vozilima takođe predstavlja rizik.

0
163

Biciklistička staza sa Temerinskog puta na mostu se spaja sa pešačkom koja je prilično uska toliko da dvoje biciklista ne mogu da se mimoiđu.

Rupe i udubljenja nalaze se, kako smo se uverili, duž skoro cele staze, kao i smeće, staklo, pesak i kamanje. Kretanje biciklistima ometa i neposečeno žbunje pored puta, koje se razgranalo duž staze.

Zbog svega ovog nije retkost da biciklisti izgube kontrolu nad svojim dvotočkašem ili okrznu zaštitnu metalnu ogradu koja ih odvaja od druma i tako dožive povrede.

Biciklisti kažu da upravo zbog bezbdenosti i ne žele da voze magistralom na kojoj je saobraćaj veoma frekventan, ali se pitaju da li je staza na Temerinskom mostu uopšte bezbednija za vožnju ovakva kakva jeste ili je jedini način da pređu ovu deonicu taj da bicikl guraju pored sebe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.