Teleofnom do 100 evra

VIDEO K9: Danas kreće isplata po 100 evra za penzionere tako da će po predviđenom rasporedu, skoro njih milion, moći od sutra da podignu novac u bankama. Oni građani kojima se direktna pomoć ne isplaćuje automatski, od danas mogu da se prijave telefonom.

8

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da danas kreće isplata po 100 evra za penzionere. Ostalim građanima ovaj novac isplaćivaće se sukcesivno, na svakih pet dana, a nakon pezionera i onih koji primaju socijalnu novčanu pomoć – kreće isplata građanima koji su se prijavili preko portala Uprave za trezor.


Svi punoletni državljani Srbije, koji imaju prebivalište u zemlji, od danas mogu da se prijave za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra pozivajući kol centar na broj 0800 101 100. U kontakt centru građani će imati priliku da čuju automatski snimljen glas i moći će ostave svoje podatke, s tim što će matični broj i broj lične karte unostiti koristeći brojeve telefonske tastature, dok će ime izabrane banke izgovarati ili birati pritiskom na taster.

Elektronsko prijavljivanje putem sajta Uprave za trezor počelo je u sredu. Prema preseku podataka od sinoć, prijavilo se više od 3 miliona građana Srbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.