Taksisti spremni za praznike

VIDEO K9: Taksisti će tokom praznika raditi pojačanim kapacitetom, kažu u udruženju taksista Crveni/Red Taxi. Korisnicima poručuju da su spremni za vožnju, a i vremenske prilike su povoljne.

0
117

Kako kažu u Crvenom/Red taksiju spremni su za praznike tokom kojih će biti na usluzi sugrađanima, kao i svim posetiocima grada, a cene nisu povećavane.

“Radi se standardno, cene su do ponoći ove redovne cene. Posle ponoći su cene po prazničnoj tarifi koja je već od ranijih godina”, naveo je Miodrag Grandić, direktor Crvenog/Red taksija.

Od jutros, kako je kazao, nema značajnijih gužvi u saobraćaju niti poziva za vožnju, ali do dočeka će se situacija najverovatnije izmeniti.

“Evo što smo primetili mi jutros, značajno je manji broj auta na putu nego ranijih dana što ukazuje da je veliki broj Novosađana otputovao negde na stranu, na jedan mali zimski odmor”, kazao je Grandić.

Ipak, nadaju se povećanom obimu posla u danima koji slede. Grandić je dodao i to da im vremenski uslovi idu na ruku s obzirom da za sada nema padavina.

“Manji su rizici u vožnji. Ne samo nama, ide svima. Znači, neće biti udesa. Mislim, ne daj bože da bude, ali uvek bude manje kad je suvo”, napomenuo je Grandić.

Podsetimo, nakon višenedeljnih protesta taksista jesenas, taksi udruženja dobila su obećanje od predsednika Republike da će im biti date subvencije za nabavku novih vozila. Grandić je naveo da nema detaljnije informacije o tome, ali se nada da će im lepe vesti stići već nakon praznika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.