Takmičenje ribolovaca u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je juče održano sedmo sportsko takmičenje u ribolovu, u oragnizaciji Kluba sportskih ribolovaca ,,Banat’’.

0
423

U nedelju, 26. avgusta, na takmičarskoj stazi Brankovan, održano je tradicionalno sportsko takmičenje u ribolovu koje je okupilo 36 takmičara iz cele zemlje.

Ovo je sedma godina kako se pomenuto takmičenje održava u organizaciji Kluba sportskih ribolovaca ,,Banat’’ iz Zrenjanina a treću godinu za redom predstavlja deo sportskog programa gradske manifestacije Dani piva.

Ribolovci su se takmičili u disciplini fider. Takmičenje je trajalo od 9 do 14 sati, nakon čega je usledilo merenje ulova kao i proglašenje pobednika na jezeru ,,Čepel’’ na Peskari.

Nenad Stanišić iz Obrenovca prvi put je učestvovao na pomenutom takmičenju i sa upecanih 7 925g osvojio je ubedljivo prvo mesto.

Takmičenje je organizovano u 4 sektora gde je učestvovalo 9 takmičara. Prvaci tih sektora su sledeći: prvo mesto osvojio je Nenad Stanišić iz Obrenovca, drugo mesto zauzeo je Vladimir Vujović sa upecanih 6 575g, treće mesto pripalo je Predragu Steviću iz Niša sa 4 550g i četvrti najbolje plasirani je Ljubinko Vuković iz Beograda sa upecanih 4 305g. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.