Takmičari SK Vojvodine zlatni i srebrni na Svetskom savate kupu u Budimpešti

Proteklog vikenda u Budimpešti održan je Svetski KUP u savateu-Budapest open, sa kojeg su takmičari SK Vojvodina doneli 6 medalja. Vojvodina je najuspešniji klub u našoj zemlji i njegovi članovi čine polovinu nacionalnog tima.

87

U konkurenciji od preko 120 takmičara iz 12 zemalja, takmičari SK Vojvodina iz Novog Sada osvojili su 4 zlatne i 2 srebrne medalje.

Zlato su iz Budimpešte doneli Jovana Vukčević, Petar Grujić, Marko Kolarski i Goran Bajšanski, a srebrne Anja Bogdanović i Nikola Vukčević.

Budapest open je kup za klubove koji se tradicionalno održava svakog januara., a uz takmičare klub su predstavljali trener Miroslav Odžić i sudija Maja Odžić.

Ovo je, navode iz kluba, veoma dobar rezultat za Vojvodinu koji najavljuje da ih čeka veoma uspešna godina sa puno medalja.

Savate klub Vojvodina učestvuje na takmičenjima u našoj zemlji i inostranstvu od 2004. godine i već 16 godina je najuspešniji savate klub u Srbiji. U klubu trenira oko 80 savatista, rekreativaca i takmičara oba pola od najmlađih do najstarijih uzrasnih kategorija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.