TAG uređaj od sada i u poštama

VIDEO K9: TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine vozači putničkih vozila, fizička lica, moći će da kupe i u poštama širom Srbije. Sporazum o tome potpisan je juče na beogradskom Sajmu automobila.

0
24

Vozači putničkih vozila od sada će moći TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine da kupe i u filijalama Pošte Srbije. Ugovor o poslovnoj saradnji su v.d. direktori javnih preduzeća Putevi Srbije i Pošta Srbije, Zoran Drobnjak i  Zoran Đorđević, u prisustvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, potpisali juče na štandu ministarstva na beogradskom Sajmu automobila.

Cena ovog uređaja je 2022 dinara, a po kupovini će korisnici na jednostavan način registrovati uređaj putem web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše onlajn sa registrovane platne/debitne kartice. U narednom periodu, kako je rečeno, očekuje se potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik sa istim TAG uređajem plaća putarinu u više različitih zemalja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.