Svi smo mi isti

VIDEO K9: Petog dana manifestacije „Dečja nedelja“ u Novom Sadu, koji je posvećen osobama sa smetnjama u razvoju, organizovan je program pod nazivom „Svi smo mi isti“ u kojem su učestvovali učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“.

0
75

U okviru manifestacije „Dečja nedelja“ danas je sproveden i inkluzivni program pod nazivom „Svi smo mi isti“ u kojem su učestvovali učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“. Program je i ove godine organizovalo udruženje „Život kao inspiracija”.

U okviru programa „Svi smo mi isti“ učenici ŠOSO „Milan Petrović“ i članovi Društva za podršku osobama sa autizmom „DPOSA“ Novi Sad zajedno su sa svojim vaspitačima i ličnim pratiocima obišli turističke znamenitosti u centru grada o kojima im je turistički vodič ispričao najvažnije zanimljivosti.

Maširević je istakla da su ovakve aktivnosti veoma značajne za učenike ŠOSO „Milan Petrović“.

Članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Branka Bežanov, koja je takođe učestvovala u ovom programu, pozvala je sve sugrađane da posete inkluzivno mesto škole „Milan Petrović“ na Trgu republike br. 4 gde prodaju rukotvorine i domaće proizvode poput sokova i meda koje učenici škole zajedno sa svojim nastavnicima izrađuju te na taj način pomognu, kako samoj školi, tako i deci sa smetnjama razvoju da uđu u tokove svakodnevnog života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.