Svetski uspeh vojvođanskih sportista

VIDEO K9: Vojvođanski sportisti blistali su ove godine na domaćoj i svetskoj sceni i zavredili značajna priznanja. Stonotensireka Borislava Perić-Ranković izabrana je za najbolju u kategoriji za najbolju sportistkinju sa invaliditetom od strane Svetske stonoteniske federacije, dok je Dušan Domović Bulut od strane FIBA-e proglašen za najboljeg svetskog basketaša. Ovim sportistima na uspesima je čestitala i pokrajinska sekretarka za sport i omladinu.

550

Sekretarka Marinika Tepić čestitala je Borislavi i Dušanu na ovim velikim priznanjima, ali i Dušanovim saigračima iz kluba „Novi Sad Al Wahda” koji su u Dohi odbranili titulu najboljih na svetu.

Bulut je tom prilikom rekao da je njemu i njegovim saigračima najznačajnije to što ih prepoznaju ljudi sa kojima sarađuju, te da je i ovo priznanje je usko vezano za uspeh ekipe i timski rad.

Uspeh i priznanje nisu došli preko noći, već je to kruna dugogodišnjeg rada sa timom koji je prepoznat kao dobitnička kombinacija, podsetila je Perić-Ranković, najbolja svetska stonoteniserka u kategoriji najbolje sportiskinje sa invaliditetom.

Pored Borislave i Dušana Domovića Buluta, i članovi tima „Novi Sad Al Wahda” Marko Ždero, Marko Savić i Dejan Majstorović zahvalili su se i sekretarki Tepić i Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na odličnoj saradnji i prepoznavanju potreba sportista, te dogovorili buduću saradnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.