Svečani prijem za najboje u akciji “Učim+znam=vredim”

VIDEO K9: I ove jeseni smo na bilbordima širom grada, kao i građani u još šet opština, gledali naše najbolje đake. Za sve njih je u subot u u zgradi Banovine priređen svečani prijem, povodom završetka još jednog izdanja akcije „Učim + Znam = Vredim“.

0
335

Svečani prijem za 248 najboljih učenika koji su u akciji „Učim + Znam = Vredim“ promovisani na bilbordima u Novom Sadu, Beočinu, Žablju, Sremskim Karlovcima, Temerinu, Srbobranu i Bačkom Petrovcu, održan je u Pokrajinskoj vladi, gde su im uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

“Čast mi je da vam čestitam na uspešnom završetku još jednog izganja akcije „Učim + Znam = Vredim“ koju Pokrajinsk avlada tradicionalno podržava i činiće to i ubuduće. Ta podrška je logična, jer je ta akcija posvećena afirmaciji rada i znanja, kao najviših društvenih vrednosti i, naravno, onima koji su njihovi nosioci. A to ste upravo vi, dragi učenici, koji ste – radeći vredno i istrajno – sopstveno znanje, a time i sopstvenu vrednost, potvrdili ne samo u svom redovnom školovanju, nego i na domaćim i međunarodnim školskim takmičenjima”, rekao je tom prilikom potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević.

Svaki grad ima decu kojom može da se ponosi i koja svojim radom, pameću, talentom i sposobnostima, predstavljaju prave vrednosti na kojima naše društvo treba da počiva, istakao je tom prilikom Aleksandar Savanović, predsednik „Udruženja za promociju društvene odgovornosti“ koje od 2015. godine realizuje ovu akciju.

Cilj čitavog projekta je popularizacija mladih talenata promovisanjem njihovih uspeha u bilbord kampanji, sa namerom da se istaknu pozitivne društvene vrednosti.

Kampanja se sprovodi uz podršku Pokrajinske vlade, Grada Novog Sada, kao i opština Beočin, Žabalj, Sremski Karlovci, Bački Petrovac, Temerin i Srbobran.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.