Svečana sednica Skupštine Grada 25. januara

VIDEO K9: Svečana sednica Skupštine Novog Sada, na kojoj će odbornici odlučiti o laureatu Februarske nagrade za 2023. godinu, biće održana 25. januara.

0
28

Za petak, 25. januara, zakazana je Svečana sednica Skupštine Novog Sada, na kojoj će biti doneta konačna odluka o dodeli Februarske nagrade za 2023. godinu.

Za ovo visoko gradsko priznanje, među četiri pristigla predloga,  predložena je parastonoteniserka Borislava Perić-Ranković, za koju je inicijativu podneo Gradski sportski savez Novog Sada, a na osnovu ostvarenih vrhunskih rezultata i dugogodišnjem radu u oblasti sporta.

Borislava Perić-Ranković osvajala je brojna odličja na domaćim i svetskim takmičenjima, učestvovala na četiri paraolimpijske igre i svih je donosila medalje, dobitnica je brojnih priznanja, a na ceremoniji u Lisabonu proglašena je za najbolju stonoteniserku sa invaliditetom na svetu 2015. godine.

Na sednici gradskog parlamenta, osim toga, na dnevnom redu biće i ostavka Slobodana Tasića na funkciju odbornika  te potvrđivanje mandata odbornika sa Izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.