Svečana promocija polaznika COPO

VIDEO K9: Svečana promocija polaznika 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku održana je danas u Nastavnom centru "Makiš" u Beogradu.

16

Ukupno 536 polaznika 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO), nakon završene devetomesečne obuke, primljeno je danas u radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Na svečanoj promociji održanoj u Nastavnom centru “Makiš” u Beogradu, polaznici su održali nekoliko pokaznih vežbi u kojima su, osim promovisanih policajaca i policajki, učestvovali i pripadnici posebnih jedinica policije, Policijske brigade, Žandarmerije, Interventne jedinice 92 i Helikopterske jedinice MUP-a.

Nove pripadnike MUP-a pozdravili su predsednik Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Najuspešnijim polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku priznanja, rešenja o nagrađivanju uručio je direktor policije Vladimir Rebić.

Najbolji polaznici u 23. klasi su, prva u rangu, Tanja Drača, drugi Nikola Stamenković i i treća u rangu Milica Ruvidić. Najuspešniji u 24. klasi su prva u rangu Ana Mihailović, druga Ana Mladenović i treći u rangu Aleksandar Tešić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.