“Svako od nas” u režiji Šmiranata

VIDEO K9: Dramski studio Udruženja „Šmiranti“ uspešno je realizovao projekat pod nazivom „Svako od nas“, koji se bavi bolestima zavisnosti pre svega kod mladih ljudi.

12

Udruženje „Šmiranti“ iz Novog Sada, koje se bavi promocijom i unapređenjem kulturne scene u Srbiji, uspešno je privelo kraju projekat „Svako od nas“, koji se bavi bolestima zavisnsoti pre svega kod mladih.

Projekat je realizovao dramski studio ovog udruženja kreiranjem video materijala koji su okačili na svoju fejsbuk stranicu i sajt.

Ceo projekat je, navode Šmiranti, njihov odgovor na ovaj sveprisutan društveni problem.

Šest kratkih videa ovog projekta koji su postavljeni na fejzbuk, kaže Boško Popov iz Udruženja “Šmiranti”, već su pogledani više od 150.000 puta.

Šmiranti su počeli da se bave ovom temom u proleće prošle godine, a intenzivno su na tome radili i tokom jeseni. Projekat je, kaže Popov, formalno gotov, ali je sada cilj da videe koje su postavili vidi što veći broj ljudi.

Šmiranti ove godine poslavljaju 10 godina postojanja. „Svako od nas“ je, kako kažu, prvi njihov projekat namenjen zdravlju, a do sada su relizovali veliki broj akcija sa fokusom na mlade – od vršnjačkog nasilja do odabira fakulteta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.