Sutra zabrana saobraćaja u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu

U subotu, 10. februara, biće zabranjen saobraćaj u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu zbog održavanja Petrovaradinskog karnevala.

0
18

Saobraćaj će biti zabranjen od Beogradske kapije do navoza na Varadinski most i važiće od 11h do 12.30h.

Zbog toga će, u tom periodu, biti izmenjene trase autobuskih linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64, saopštenoje iz JGSP-a.

Autobusi na ovim linijama će u smeru iz Novog Sada skretati desno posle mosta, prolaziti ispod mosta i nastavljati Kejom skojevaca prema drumsko-železničkom mostu, zatim će produžavati Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje ići redovnim trasama.

U smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice, autobusi će saobraćati Reljkovićevom, nastavljati Kejom skojevaca, skretati levo u Ulicu prote Mihaldžića, desno na most i dalje redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici kod brojeva 39 i 42A, u Preradovićevoj 47, Prote Mihaldžića pre mosta i prvo stajalište posle mosta sa desne strane na Kameničkom putu.

Na liniji 69 autobusi u smeru iz Novog Sada, nakon mosta, skretaće desno na Kamenički put i dalje nastavljati redovnom trasom.

U smeru iz Sremske Kamenice, od raskrsnice Kamenički put/Dunavskih divizija, autobusi će saobraćati pravo Kameničkim putem, skretati levo na Kej skojevaca, desno u Ulicu prote Mihaldžića, desno na most i dalje nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Prote Mihaldžića pre mosta i prvo stajalište posle mosta sa desne strane ka Kameničkom putu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.