Sutra su Miholjske zadušnice

VIDEO K9: Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici sutra obeležavaju Miholjske zadušnice, kada se tradicionalno održavaju pomeni i očekuje veća poseta Gradskom groblju i svim drugim grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima.

327

Zbog obeležavanja Miholjskih zadušnica JGSP će sutra pojačati polaske ka Gradskom groblju, a JKP “Lisje” će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija lica i osobe sa invaliditetom.

Sa glavnog ulaza u Gradsko groblje biće obezbeđena dva kombija koji će prevoziti građane od 7 do 15 sati, saopštilo je Lisje, uz napomenu da subotom nije dozvoljen ulazautomobila u krug groblja.

U Lisju takođe podsećaju građane koji nisu u mogućnosti da do subote urede pojedinačna grobna mesta, sa mogu da se dogovore sa službama Lisja oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Takođe, apeluju na posetioce groblja da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće kako ne bi došlo do požara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.