Sutra protest vojnog i policijskog sindikata

Vojni sindikat Srbije i Policijski sindikat Srbije organizuju u subotu ispred zgrade Vlade četvrti protest sa kojeg će zatražiti unapređenje socijalnog i materijalnog položaja pripadnika snaga bezbednosti i poštovanje Zakona o radu.

0
269

Početak protesta zakazan je za 12 časova, a organizatori su na skup pozvali ne samo predstavnike sindikata snaga bezbednosti već i ostale sindikate, udruženja gradjana i pojedince koji žele da “podrže ideju Srbije kao pravne države”.

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić rekao je da je svim članovima sindikata naloženo da na skup nikako ne dolaze sa bilo kakvim stranačkim obeležjima, jer je u pitanju građanski protest sa kojeg sindikati žele da poruče predstavnicima vlasti da ne mogu da budu iznad zakona.

On je rekao da je predvidjeno da se posle obraćanja predstavnika sindikata formira kolona koja će se od zgrade Vlade uputiti do Skupštine Srbije, gde će predsednici parlamenta Maji Gojković i predstavnicima poslaničkih klubova biti predato protestno pismo.

Skup će biti završen ispred zgrade Radio-televizije Srbije. (Beta)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.