Sutra počinje elektronska naplata ulaza na Štrand

VIDEO K9: Sutra počinje naplata dnevnih i prodaja sezonskih ulaznica za Štrand. Novina je da će se naplata i kontrola karata od ove sezone obavljati elektronskim putem, saopštilo je Gradsko zelenilo.

0
616

Iako su kapije novosadske plaže Štrand otvorene još tokom prvomajskih praznika, naplata ulaza počinje sutra.

Za sezonsku kartu više neće biti potrebna fotografija, a ulaznice će biti izrađene odmah, za razliku od ranijih godina kada se čekalo do pet radnih dana, navode u Zelenilu. Prilikom ulaska na plažu vlasnici sezonskih karata moraće da se čekiraju na ulazu, a na izlazu odjave, kako bi tog dana mogli ponovo da uđu na plažu.

Dnevne ulaznice važiće za jedan ulazak, a prilikom izlaska sa Štranda prestaje njihovo važenje.

Uvođenjem elektronske naplate, smatraju u „Gradskom zelenilu“, biće smanjene gužve na kapijama, a postići će se i ušteda u broju radnika, jer od sada više neće biti potrebno angažovanje osam radnika koji kontrolišu ulaznice na ulazima.

Cene karata ni ove godine se nisu menjale. Dnevne ulaznice staju 50 dinara, sezonske 1.350, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu su uračunati i troškovi izrade. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne seonske ulaznice, a malih dve, s tim što se u oba slučaja naplaćuje smo cena izrade od 300 dinara. Zakupci bi prilikom kupovine sezonskih karata trebalo da ponesu jedan primerak ugovora i ličnu kartu, kažu u Gradskom zelenilu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.