Sutra o bezbednosti dece kao putnika

VIDEO K9: Sutra će u našem gradu biti održana četvrta po redu Nacionalna konferencija posvećena bezbednosti dece kao putnika u saobraćaju. Skup organizuje In koncept Marijana Jovanović u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Srbije i Gradskom upravom za saobraćaj i puteve Novog Sada.

0
31

Nacionalna konferencija posvećena bezbednosti dece kao putnika u saobraćaju biće održana u sutra u Novom Sadu.

Ovo je četvrta po redu nacionalna konferencija Namenjena instucijama i organizacijama koje se bave ovim problemom, tako da će se među učesnicima naći i predstavnici Uprave saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije, Ministarstva saobraćaja, Instituta za javno zdravlje Srbije i Vojvodine, Saobraćajnog fakulta u Beogradu, FTN-a, lokalnih samouprava, udruženja roditelja i prodavaca auto-sedišta, kako bi se sinhronizovanim akcijama i upoređivanjem iskustva došlo do veće bezbednosti dece u saobraćaju.

Na konferenciji će biti izneti i podaci o efektima obuke zdravstvenih radnika o značaju i pravilnoj upotrebi dečijih auto-sedišta koja je realizovana u u ovoj godini u širom Srbije, a na skupu će, osim domaćih, učestvovati i stručnjaci iz Republike Srpske i Hrvatske.

U okviru konferencije biće donirana auto-sedišta Dečijem selu iz Sremske Kamenice i novosadskom taksi udruženju.

Nagrada konferencije „Najsigurniji zagrljaj 2022“ biće uručena Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.