SUTRA, NA DAN OSLOBOĐENJA PROMENJEN RED VOŽNJE JGSP-A

(VIDEO K9) Sutra se u Novom Sadu obeležava dan ulaska srpske vojske u Novi sad 9. novembra 1918. godine. Centralna manifestacija je u Petrovaradinu i trajaće tokom čitavog prepodneva, a tim povodom izmenjen je red vožnje gradskih autobusa.

714
 
 
U Beogradskoj i Preradovićevoj ulici na Petrovaradinu, kao i na Beogradskom keju i Varadinskom mostu sutra važi izmenjeni red vožnje i to u dve faze.
 
U prvoj fazi koja traja od 9 do 15 sati u potpunosti je zabranjen saobraćaj u Beogradskoj ulici i Preradovićevoj od Trga Vladike Nikolaja do ulice Dunavske divizije.
U prvoj fazi autobusi na linijama 3, 9, 60, 61, 62 i 64 koji idu uz pravca Novog Sada po prelasku Varadinskog mosta skreću desno na Kej Skojevaca, a posle silaska sa mosta koriste već izgrađeno stajalište. Zatim se sa keja uključuju u Reljkovićevu ulicu, a posle raskrsnice sa Preradovićevom uključuju se na redovnu trasu kretanja.
Linija 69 po prelasku mosta skreće desno i trandžamentskim putem saobraća do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije gde se uključuje na redovnu trasu. U povratku linija 69 koristi postojeću trasu. 
 
U drugoj fazi zabranjuje se saobraćaj na Beogradskom keju i na Varadinskom mostu samo u intervalu prolaska defilea vojske i garde u vremenu od 12 do 15.30.
 
U tom terminu autobusi na linijama 3 i 9 ne saobraćaju samo u intervalu prolaska defilea preko Varadinskog mosta. Linije 11a i 11b ne saobraćaju tokom čitave druge faze od 12 do 15.30h
 
Autobusi na linijama 60, 61, 62, 64 i 69 saobraćaju u oba smera ulicom Dunavske divizije Kameničkim putem, preko petlje na Mišeluku i mosta slobode i Bulevarom oslobođenja do terminala kod železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća stajališta drugih autobuskih linija. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.