Sutra izmena trasa pojedinih linija JGSP zbog Zadušnica i Kupusijade

VIDEO K9: Pojedine linije Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća biće izmenjene sutra, u subotu 3. novembra, zbog Mitrovskih zadušnica i Futoške kupusijade.

474

Zbog verskog praznika Zadušnice JGSP pojačaće u subotu polaske na pojedinim linijama.

Tako će na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za Čenej u 10,30 i 11,45 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8,40 i 9,50 časova saobraćaće do futoškog groblja, sa povratkom u 9,30, odnosno u 10,40 časova.

Takođe će, zbog održavanja tradicionalne manifestacije „Futoška kupusijada“’, sutra od 6 do 24 časa privremeno biti zabranjen saobraćaj u delu Ulice cara Lazara u Futogu, od Pionirske do Železničke ulice, zbog čega će autobusi na linijama 53 i 55 iz Novog Sada saobraćati na sledeći način:

REDOVNA TRASA DO FUTOŠKE RASKRSNICE ULICA CARA LAZARA, BRAĆE BOŠNjAK I SVETOZARA MARKOVIĆA – ULICA SVETOZARA MARKOVIĆA – (DESNO) ULICA BRANKA RADIČEVIĆA – (LEVO) ULICA RADE KONDIĆA – UKLjUČENjE NA REDOVNU TRASU ULICOM CARICE MILICE.

U povratku autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi u oba smera koristiće privremena stajališta – Ulica Svetozara Markovića/Industrijska ulica, Ulica Branka Radičevića/Povrtarska, kao i stajalište iz pravca Novog Sada, neposredno posle raskrsnice Ulica Svetozara Markovića/Ulica braće Bošnjak/Ulica cara Lazara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.