Sutra 6. sednica Skupštine Novog Sada

VIDEO K9: Sutra po šesti put u novom sazivu zasedaju odbornici Novog Sada. Među tačkama dnevnog reda biće i Predlog rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije koji su danas prihvatili članovi Saveta za komunalne delatnosti.

0
23

Predlog rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Novog Sada i imenovanju komandanta, zamenika komandanta, načelnika i članova Gradskog štaba, većinom glasova prihvatili su članovi Saveta za komunalne delatnosti gradskog parlamenta.

Takođe su usvojene i odluke koje se tiču taksi prevoza na teritoriji grada, kao i o poslovanju JKP „Gradsko zelenilo“ i „Lisje“.

Usvojen je i Izveštaj o realizaciji Programa mera za unapređenje uslova života Ledincima i Starim Ledincima za 2019. godinu, Izveštaj o realizaciji Programa finansiranja određenih komunalnih delatnosti, kao delatnosti od lokalnog interesa u prvih 6 meseci ove godine, kao i Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad, u istom periodu.

Člasnovi Saveta većinom glasova usvojili su i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o usvajanju procene vrednosti kapitala JKP „Informatika“, o kojem će, kao i o ostalim predlozima, konačnu reč dati odbornici Skupštine Novog Sada na sutrašnjoj sednici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.