SUP regata “Od ljubavi do rata”

VIDEO K9: Predstojećeg vikenda će na novosadskom Štrandu biti održane brojne sportske aktivnosti, a sa ove Novosadske plaže na Dunavu stratovaće i 4. SUP regata udruženja SUP NS 1255.

0
27

Na novosadskom Štrandu u petak počinje okupljanje, druženje i registracija učesnika SUP regate koju po četvrti put, od Novog Sada do Beograda, organizuje sportsko udruženje SUP NS 1255, ljubitelja stojećeg veslanja na dasci.

Ove godine očekuju najmasovniju regatu i do sada imaju prijavljenih preko 100 veslača, rekao je Dejan Beuković iz ovog udruženja.

Tokom regate, kako je istakao, velika pažnja posvećena je bezbednosti učesnika i za ovu priliku je angažovana specijalizovana spasilačka služba koja će ih pratiti na svojim plovilima i davati određene instrukcije.

Visok nivo Dunava ove godine ima svojih pozitivnih strana jer će regata dobiti na brzini, ali sa druge strane učesnici neće imati priliku da uživaju u pogledu na neke sprudove i plaže koje su sada pod vodom.

Četvrta SUP regata je posvećena osobama koje žive sa multiple sklerozom u želji da skrene pažnju javnosti na probleme sa kojima ssu suočeni oboleli od ove neizlečive bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.