Sugrađanki ofarbana fasada bez dozvole

0
133

Sugrađanka Slavica Bjelovuk koja živi u ulici Vojvode Bojovića pored Crne kuće, ranije se požalila našoj redakciji zbog, kako je navela, buke iz ovog okupljališta mladih, smeća koje, navodno preko zida ubacuju u njeno dvorište, razbijanja prozora pa i pretnji od posetilaca tog mesta. Sada su joj, kako kaže okrečili i fasadu.

Počinioci, mladić i devojka, ponovo su došli, kaže sugrađanka, šest dana kasnije, tvrdeći da imaju pravo da oslikaju mural na njenom zidu.

Mladić se predstavio, a kada je zapretila da će pozvati policiju, devojka je, priča sugrađanka, otišla, a dečko pobegao u Crnu kuću, zbog čega je sa ovim objektom povezala čitav događaj.

Policajac je, prema njenoj tvrdnji, pronašao mladića u Crnoj kući, a ono što je začudilo je to što je i sam policajac potvrdio kako je imao pravo da oslika mural.

Slavica tvrdi da nema, jer je deo kuće koji je okrečen je njeno vlasništvo.

Ovo kako je rekla, nije prvi put da je nadležni ignorišu, uključujući i policiju.

Iz Crne kuće su demantovali da imaju veze sa oslikavanjem murala ili krečenjem fasade.

Ono što znaju, kako nam je saopšteno iz CK13, jeste da je neko, preko već prekrečene fasade, kao i sa druge strane na ovom centru, ispisao poruke podrške za Crnu kuću, ali bez njihovih saznanja ko je to uradio.

Kada je reč o ostalim žalbama naše sugrađanke, ističu da su se, kako navode,  “uvek trudili da se maksimalno korektno ponašaju prema neposrednom komšiluku”, a da je pomenuto dvorište pristupačno i sa ulice, a ne samo iz dvorišta njihovog centra.

Tvrde i da niko od njihovih posetilaca nije pravio bilo kakve probleme njihovoj komšinici, ali da ne mogu biti odgovorni za to šta njihovi posetioci rade kada napuste centar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.