Sugrađani zadovoljni grejanjem

VIDEO K9: Radnici Novosadske toplane danas su počeli sa očitavanjem stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za utrošak tople potrošne vode za mesec oktobar.

0
403

Grejna sezona je počela, a naši sugrađani su za sada zadovoljni grejanjem.

“Ja bih zamolila sve naše korisnike, pogotovo stanare u individualnim stambenim objektima, odnosno kućama, da ovlašćenim radnicima Novosadske toplane omoguće pristup mernim instrumentima u kućnoj podstanici”, izjavila je Ivana Stanimirović, PR JKP Novosadska toplana.

 

Radnici Toplane, pored očitavanja, vrše radove i na vraćanju gradskih površina u tehnički ispravno stanje na mestima na kojima su vršili radove u proteklom periodu.

“Ono što je najaktuelnije i što će verovatno najviše obradovati naše sugrađane, pogotovo one sa Podbare, jeste da Kosovsku ulicu danas tokom prepodneva puštamo u saobraćaj, kao i deo Bulevara cara Lazara, tačnije, od broja 69 do broja 71 i Daničićevu ulicu. Ja bih se zahvalila građanima na razumevanju povodom svih radova koje smo imali, a koji su prouzrokovali izmene režima saobraćaja, ali ovo je definitivno bio jedini način da predupredimo havarije i prekide u isporuci toplotne energije tokom grejne sezone”, navela je Stanimirović. 

Što se tiče grejne sezone, ona je istakla da Toplana greje prema režimu toplotnih izvora u skladu sa spoljnom temperaturom. Naši sugrađani za sada nemaju problema sa grejanjem.

Svi korisnici Novosadske toplane koji imaju bilo kakva pitanja, primedbe ili sugestije na rad preduzeća mogu se obratiti besplatnim pozivom na 0800100021, kao i na brojeve 423-712 i 420-853, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova, kada mogu i da ih posete u prostorijama Odseka za odnose sa potrošačima u ulici Vladimira Nikolića 1.

Ukoliko korisnici primete curenje na kućnoj instalaciji, mogu se obratiti na broj telefona 488-11-05 koji je dostupan 24h i isključivo je za ovu vrstu prijave.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.