Sugrađani iz Mikole Kočiša ne daju svoj parkić

VIDEO K9: U Ulici Mikole Kočiša planom generalne regulacije Kliničkog centra Vojvodine predviđena je izgradnja parkinga na postojećoj zelenoj površini koju su uredili sami stanovnici ovog dela grada.

0
165

Stanovnici ove ulice nisu saglasni sa tim planom i danas su razgovarali s nadležnima iz JP Urbanizam o potencijalnim drugačijim rešenjima upravo za izgradnju ovog parkinga.

Ovaj kutak prirode postoji, ističu stanovnici Ulice Mikole Kočiša, samo zahvaljujući njihovom dugogodišnjem radu i negovanju te zelene površine. Stoga su bili iznenađeni planom da na tom mestu bude izgrađen parking Kliničkog centra Vojvodine, koji bi, kako su naveli u javnom saopštenju, mogao da bude smešten na susednoj neuređenoj površini preko puta Nauropsihijatrije.

Nakon sastanka s predstavnicima Urbanizma, građani iz ove ulice, kako saznajemo, planiraju razgovore i s nadležnima iz KCV i nadaju se da bi zajednički mogli doći do rešenja koje će biti od koristi za obe strane.

Podsetimo, planom generalne regulacije Kliničkog centra Vojvodine, koji je bio na javnom uvidu do 17. juna, predviđeno je proširenje kapaciteta ovog kompleksa, ali i Medicinskog fakulteta, Pasterovog i Zavoda za transfuziju krvi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.