Sufinansiranje opremanja fakulteta

VIDEO K9: Predstavnicima visokoobrazovanih institucija sa teritorije Vojvodine danas su u Holu Pokrajinske vlade uručeni ugovori o sufinansiranju na osnovu tri konkursa koja se odnose na opremanje objakata i zgrada ovih institucija.

0
54

Tri javna konkursa na osnovu kojih su dodeljana sredstva za 2021. godinu visokoobrazovanim institucijama čiji je osnivač Autonomna pokrajina Vojvodina, odnose se na sufinansiranje tekućih popravki i održavanje zgrada, objekata, opreme i izradu projektno-tehničke dokumentacije ustanova visokog obrazovanja, zatim za sufinansiranje tekućih popravki i održavanje zgrada, objekata i opreme ustanova studentskog standarda, kao i za sufinansiranje nabavke mašina, opreme i nematerijalne imovine u ustanovama visokog obrazovanja.

Za realizaciju ovih konkursa visokoobrazovne ustanove su, pored novca koji im je Pokrajina dodelila, izdvojile i vlastita sredstava.

Pokrajinska vlada je preko Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost obezbedila 40 miliona i 700 hiljada dinara za realizaciju ova tri javna konkursa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.