Sufinansiranje izgradnje policijske ispostave

VIDEO K9: Oko 170 miliona dinara biće izdvojeno za izgradnju nove policijske ispostave u Radničkoj ulici, od kojih oko 30 miliona sufinansira Grad Novi Sad.

0
18

Ugovor o sufinansiranju izgradnje Policijske ispostave ”Stari grad” u Radničkoj 32, potpisali su danas u Gradskoj kući u Novom Sadu gradonačelnik Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Objekat površine 2.811,15m² projektovan je, kako je saopšteno, na osnovu iskazanih potreba budućih korisnika, odnosno Ministarstva unutrašnjih poslova.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da je reč je o najvećoj policijskoj ispostavi na teritoriji Novog Sada za koju je MUP izdvojio 140 miliona dinara, dok je grad je za parterno uređenje opredelio oko 30 miliona dinara, sa ciljem, kako je naveo, da obezbedi policiji najbolje moguće uslove za rad kako bi građani imali veću bezbednost. Vučević je podsetio da će u Novom Sadu biti podeljeno 2.000 stanova pripadnicima bezbednosnih službi.

Ministar Vulin zahvalio se Gradu na partnerskom odnosu i izrazio očekivanje da će objekat u Radničkoj biti izgrađen i pre predviđenog roka od 24 meseca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.