Suđenje za pucnjavu u Petrovaradinu kreće ispočetka

VIDEO K9: Suđenje Milošu M. iz Petrovaradina, osumnjičenom da je 2015. godine danima i noćima ispaljivao hice u kuće i automobile sugrađana u naselju Bukovački do, krenuće ispočetka jer je dodeljeno drugom sudiji, prenosi list Dnevnik. Nastavak postupka biće zakazan naknadno.

0
356

U novosadskom Osnovnom sudu odložen je nastavak suđenja Milošu M. (31) iz Petrovaradina, osumnjičenom da je pre dve godine danima i noćima ispaljivao hice u kuće i automobile sugrađana u naselju Bukovački do, nadomak Petrovaradina.

Suđenje će krenuti iz početka jer je sudija Branislava Debeljački koja je vodila postupak prešla u drugo odeljenje, a sudija Nevena Petrović, kojoj je dodeljen ovaj slučaj za juče, kada je trebalo da se nastavi glavni pretres osumnjičenom, već je ranije imala zakazano ročište, piše novosadski list. Nastavak postupka biće zakazan naknadno.

Podsetimo, na početku suđenja optuženi je naveo da ne želi da iznese svoju odbranu, te u dosadašnjem postupku to nije učinio. Tom prilikom rekao je da je razumeo optužnicu i da će se dalje braniti ćutanjem.

Pucnjave su počele 12. marta 2015, a na meti se našlo pet kuća i dva automobila. Hici su ispaljeni iz pištolja, a u jednom slučaju korišćena je i automatska puška.

Tokom skoro tročasovnog detaljnog pretresa dveju kuća na Bukovačkom putu, policija i Žandarmerija su pronašle automatsku pušku, pištolj “tetejac”, dve bombe, municiju različitog kalibra. Automatska puška sa metkom u cevi, nađena je u automobilu u dvorištu.

Optuženom je na predlog njegovih branilaca, prošle godine, posle 15 meseci, ukinut pritvor i dozvoljen mu je kućni pritvor uz elektronski nadzor. (Dnevnik)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.