Subvencije za bicikle za 900 Novosađana

VIDEO K9: Novosađani koji su dobili subvencije za kupovinu bicikla u drugom krugu ovog projekta, mogu da krenu u kupovinu dvotočkaša. Ovoga puta, subvenciju u iznosu od 10.000 dinara dobilo je 900 naših sugrađana.

0
24

Objavljena je konačna rang lista Novosođana koji su dobili subvencije za kupovinu bicakala u drugom krugu ovog projekta. Na listi je 900 sugrađana, gotovo 200 više u odnosu na prvi krug, koji će od grada dobiti po 10.000 dinara, kao što je to bio slučaj i u prvoj podeli subvencije. Uslovi konkursa bili su isti kao i u prvom krugu, a zanimljivo da je konačna rang lista bila popunjena za nepuna tri minuta od starta za prijavu.2

Dokumentacija podrazumeva fiskalni isečak sa datumom kupovine nakon objave rang liste, potom gotovinski račun na ime lica koje je ostvarilo pravo na subvenciju, garantni list bicikla, dostavljen tekući račun, a i sam prodavac mora da ispuni određenu dokumentaciju, koju dobitnik subvencije mora da dostavi, kako bi dobio novac.

Konačna rang lista dostupna je na sajtu vozibicikl.rs, a dokumentacija se dostavlja i prikuplja u prostorijama Kulturnog centra “Eđšeg”, u ulici Antona Čehova 4, svakog radnog dana od 10 do 19 časova do 20. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.