“Subotnji razgovori 2024”

VIDEO K9: ,,Živeti i raditi po svojim vrednostima“ bi mogla biti poruka sa Subotnjeg razgovora u Novom Sadu održanog 11. maja s Anom Vrbaški i Markom Dinjaškim.

0
21

Subotnji razgovori u Novom Sadu počeli su u septembru 2020. u Arhivu Vojvodine, nakon prvog talasa korone i došli su kao osveženje za Novosađane.

Prošle godine su Subotnji razgovori održavani u saletli Dunavskog parka, a ove godine je mesto okupljanja PUBeraj u Ulici u Mite Ružića.

U fokusu razgovora su ljudi koji znače za vaj grad, kaže Nataša Heror iz Heror Media Pont-a.

Sagovornici 11. maja bili su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, par koji zajedno živi i stvara 28 godina. Odluka da se izmeste iz gradske vreve odvela ih je na rub Nacionalnog parka Fruška gora, na Stražilovo, gde mogu slobodno da kreiraju, vežbaju, pevaju i sviraju. Kao Alice in Wonderband nastupaju širom Evrope, promovišući ono najbolje iz Vojvodine i sa Balkana. Ekološki i ljudski osvešćeni, Ana i Marko žive i stvaraju po svojim vrednostima.

Voditeljka Subotnjih razgovora je Vesna Farkaš, a organizju se uz podršku Gradske uprave za kulturu.

Već naredne subote, 18. maja od 11 časova Razgovori će biti nastavljeni temom ,,Nauka u Novom Sadu“, a sagovornici će biti Slobodan Vuletić, učitelj u OŠ Nikola Tesla i psihološkinja Milica Lazić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.