Studentima “Knjiga na klik”

VIDEO K9: Studenti stanari studentskih domova u Novom Sadu u slučaju obolevanja ili izolacije zbog kovida-19, literaturu za učenje dobijaće putem imejla. Sporazum „Knjiga na klik“ u petak su potpisali su direktor Studentskog centra, Zoran Martinović i direktor Gradske biblioteke, Dragan Kojić

0
14

Sporazum „Knjiga na klik“ predviđa da studenti koji stanuju u studentskih domovima Studentskog centra Novi Sad i koji su zbog korona virusa sprečeni da prisustvuju predavanjima i posećuju biblioteke i čitaonice, literaturu koja im je potreben za učenje, a koja je deo bogatog fundusa Gradske biblioteke, dobiju putem imejla.

Među korisnicima Gradske biblioteke Novi Sad je nekoliko hiljada studenata, te ova ustanova potpisanim sporazumom samo pojačava svoju društvenu odgovornost prema ovoj populaciji, rekao je direktor Biblioteke.

Studenti kojima je ovakav vid podrške potreban mogu da se obrate na imejl [email protected] Kol centra za podršku studentima tokom pandemije, a njihov zahtev će nakon toga biti prosleđen na imejl biblioteke, [email protected].

U svih deset studentskih domova pripremeljene su posebne sobe za samoizolaciju studenata sa simptomima bolesti. Podsetimo da u objektima Studentskog centra Novi Sad, u kojima se, kako je istaknuto, sprovode sve mere za suzbijanje širenja epidemije korona virusa, trenutno borave 3.034 studenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.