Studenti na praksi u pokrajinskoj administraciji

VIDEO K9: Na stručnu praksu u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine dolaziće i studenti osnovnih i master studija zaštite životne sredine PMF-a u Novom Sadu.

0
53

Studenti osnovnih i master studija zaštite životne sredine PMF-a svoju stručnu praksu moći će da obave i u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Sporazum o realizaciji stručne prakse potpisali su danas dekanica PMF-a i resorni pokrajinski sekretar.

Nemanja Erceg, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine, je rekao da će studenti obavljati stručnu praksu u Pokrajinskoj vladi – u Sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine – gde će tokom dve nedelje moći da se upoznaju sa radom u različitim sektorima tog resora.

Dekanica Prirodno-matematičkog fakulteta, prof. dr Milica Pavkov Hrvojević, naglasila je da ovaj sporazum veoma značajan zbog mogućnosti da studenti putem stručne prakse upotpune svoje školovanje, ali i da sekretarijat dobije kvalitetan budući kadar.

Prosek ocena biće jedan od kriterijuma na osnovu kojih će studenti biti rangirani za dvonedeljnu stručnu u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.