Stoni tenis na otvorenom u MZ Žitni trg

VIDEO K9: U Mesnoj zajednici Žitni trg danas je postavljen prvi od ukupno deset stolova za stoni tenis, koliko će ih biti postavljeno na različitim lokacijama u gradu i koje će sugrađani moći besplatno da koriste.

200

Svaka sportska organizacija, pored svojih dostignuća, ima i društvenu odgovornost i obavezu i prema okruženju u kojem se nalazi, ističu u Stonoteniskom klubu „Novi Sad“ koji projekat “Stoni tenis u prirodi” realizuje putem konkursa “Zajednici zajedno”.

Prvi sto za stoni tenis na otvorenom postavljen je u MZ Žitni trg i nazvan po Borislavi Perić-Ranković, proslavljenoj stonoteniserki i paraolimpijki koja je istakla da je počašćena ovim gestom i izrazila nadu da će veliki broj Novosađana iskoristiti mogućnost, igrati stoni tenis u prirodi i družiti se, jer taj sport mora da se igra u paru.

Ostalih devet stolova biće uskoro raspoređeno na lokacijama koje su izabrane na osnovu 10.000 glasova sugrađana koji su svoje predloge slali tokom dve nedelje.

Tako će stoni tenis na otvorenom u narednim danima igrati i sugrađani iz mesnih zajednica Klisa, Omladinski pokret, Detelinara, Gavrilo Princip, Bistrica, Telep, Liman III, Dunav i Liman I.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.