Stomatološka ordinacija za OSI

VIDEO K9: Osobe sa invaliditetom od sada će u novosadskom Domu zdravlja moći da dobiju zubarsku uslugu primereno svom zdravstvenom stanju, zahvaljujući stomatološkoj ordinaciji za osobe sa invaliditetom u čije je opremanje grad uložio oko 5 miliona dinara.

0
97

Dom zdravlja na Limanu dobio je stomatološku ordinaciju za osobe sa invaliditetom koju su danas obišli gradonačelnik, direktor Doma zdravlja Novi Sad i jedna od članica Organizacije za podršku ženama sa invaliditetom “Iz kruga – Vojvodina” koja je zahvalila gradu i Domu zdravlja koji prepoznaju potrebe osoba sa invaliditetom.

Dnevno će na ovoj zubarskoj stolici stomatološka ordinacija Doma zdravlja na Limanu moći da pruži uslugu za desetak pacijenata sa invaliditetom, rekao je Đurić i podsetio da je i u nedavnu rekonstrukciju samog Doma zdravlja na Limanu uloženo 1,2 milijarede dinara i oko 100 miliona dinara u opremanje.  

Dom zdravlja Novi Sad je, sa najvećim brojem uslugai zaposlenih, najveći u regionu i viziju onoga što bi trebao da bude u budućnosti mnogo je lakše ostvariti kad iza njega stoji sam Grad, naglasio je ovom prilikom direktor te zdravstvene ustanove.

Grad nastavlja sa ulaganjem u zdravstveni sistem i, nakon izgradnje Doma zdravlja na Vidovdanskom naselju, rekao je gradonačelnik Novog Sada, sledi odabir lokacije i izrada projekta za jedan takav objekat i u Veterniku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.