Stižu rešenja poreza na imovinu za 2024.

VIDEO K9: Rešenja o porezu na imovinu za tekuću godinu stižu u e-sanduče Novosađana koji ih imaju na portalu eUprava, a ostali obveznici dobiće ih od sredine meseca, zajedno sa uplatnicama, saopšteno je iz gradske Poreske uprave.

0
382

Poreskim obveznicima u Novom Sadu koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava danas je počela distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu, saopšteno je iz Gradske poreske uprave Novog Sada.

Takvih je ukupno 77 863 poreskih obveznika, dok će distribucija i uručenje rešenja putem Pošte Srbije za one koji nemaju e-sanduče početi sredinom meseca.

U saopštenju se dodaje da će rešenja sa utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu ove, kao i prethodnih godina, poreski obveznici dobiti zajedno sa uplatnicama.

Obveznici koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, Uputstvo za preuzimanje dokumenta iz eSandučeta mogu pronaći na portalu eUprava https://euprava.gov.rs/eSanduce_uputstvo i na sajtu Gradske poreske uprave.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu zainteresovana lica pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 i info-pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.