Stižu prijave za Omladinski teatar SKCNS

VIDEO K9: Studentski kuturni centar Novog Sada dobija novu scenu Omladinskog teatra, a raspisali su i konkurs za mlade, buduće glumce, reditelje, tekstopisce.

0
11

U toku je konkurs Studentskog kulturnog centra Novi Sad za prijem u Omladinski tetar, namenjen svim mladima od 16 do 30 godina.

Učešćem u Omladinskom teatru, mladi će dobiti priliku da svoj talenat, sklonost i ljubav prema pozorišnoj umetnosti, književnosti i scenskim umetnostima u najširem smislu, razvijaju i neguju na novoj sceni SKCNS-a.

Ideja Omladinskog teatra je da čuva, edukuje i razvija umetnički duh mladih, da im obezbedi prostor, vreme i alate, kako bi se izrazili na sceni pod stručnim i motivisanim mentorstvom. Učešće je besplatno, a rok za prijave je 20. april.

Polaznici i polaznice učestvovaće u ovom kreativnom procesu, kako je rekla, “od papira do reflektora”, odnosno od ideje do realizacije. Vizija Omladinskog teatra je da razvija novu scenu u Novom Sadu, pod okriljem SKCNS-a te da otvori vrata mladima koji žele da se bave pozorištem, glumom i javnim nastupom, režijom, kreativnim pisanjem, kao i da u budućnosti kreira predstave u sopstvenoj produkciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.