Stižu opomene iz Informatike, rok 10. oktobar

VIDEO K9: U Javnom komunalnom preduzeću Informatika obaveštavaju korisnike da je počela podela opomena na ime dugovanja za komunalno-stambene usluge.

0
615

“Period koji je obuhvaćen opomenama je oktobar 2016. – maj 2017. godine. To je kada su fizička lica u pitanju, što se pravnih lica tiče, opomene ćemo poslati početkom novembra. Takođe korisnici čije je prebivalište van Novog Sada, mogu da očekuju opomene krajem novembra, a tužbe će ići drugom polovinom decembra”, rekla je Mirjana Beronja, PR JKP “Informatika”.

Rok za izmirenje dugovanja po opomeni je 10. oktobar, a korisnici koji imaju potpisan sporazum o izmirenju dugovanja na rate, ukoliko poštuju sporazum neće biti opomenuti ovim putem.

Beronja je ovom prilikom podsetila da je u toku i otpis kamata.

“Korisnici koji imaju neizmirena potraživanja za usluge za period 1. januar 2008. do 31. marta 2017. godine mogu da dobiju otpis kamate pod uslovom da isplate glavnicu neizmirenog potraživanja u celosti i troškove prinudne naplate do 30. novembra 2017. To je krajnji rok za izmirenje njihovih dugovanja ukoliko žele i ukoliko imaju velika dugovanja da im se oprosti kamata. Posle tog roka Informatika više neće biti u mogućnosti da daje bilo kakve ustupke što se tiče otpisa kamate”, rekla je Beronja. 

Za sva pitanja građani mogu da posete nedavno otvorenu Šalter salu za informacije i reklamacije na Bulevaru Cara Lazara broj 3.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.